Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Hubungan Hirup

Hubungan Hirup aya dalapan :

1. Hubungan ka Alloh SWT. – ibadahaneun

2. Hubungan ka Rosululloh – Contohaneun, kumaha carana ibadah ka Alloh

3. Hubungan ka Ulama – tanyaeun, kumaha Rosululloh nyontokeun ka umatna cara ibadah ka Alloh

4. Hubungan ka Malaikat – deukeutaneun

5. Hubungan jeung syaitan – jauhaneun

6. Hubungan jeung manusa – bereaneun – mere manfaat boh ku harta, harti, jeung pangaruh

7. Hubungan jeung anu maot – do’akeuneun

8. Hubungan jeung alam – manfaatkeuneun.

Belum Ada Tanggapan to “Hubungan Hirup”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: