Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Aki

Dina hiji poe Bapa Hilman teh keur sibuk ngabersihan akuariumna, ari pek inget kana aki anu kudu di cokot, nya nitah ka anakna.
Bp. Hilman : ” Jrin… pang nyandakkeun aki di pasantren! Nganggo beca we bilih beurat,.”
Fajrin : “Mangga, pa..” bari ngaleos, nyampeurkeun tukang beca ,Clak naek beca . Beca ngageuleuyeung ka pasantren. Nepi ka Pasantren, teu antapwarah deui, fajrin ngagorowok , “Aki..aki… saur papah ka bumi!
Aki : “Aya naon, Jrin…?
Fajrin : “Duka, da saur papah!! Aki , itu da, becana tos aya,”
Aki : ” Aya naon , ence(hilman) teh, make nitah kana beca sagala, padahal biasana oge leumpang, da deukeut.” (dina gerentes hatena)
Kacaritakeun nepi ka imah bapa Hilman.
Fajrin : “Pah… itu Aki teh parantos ka dieu.” bari nyampeurkeun ka bapana.
Bapa Hilman : “Ari Fajrin, sanes Aki Fahru, eta…. aki anu dilayen di Wa Emuh. Sabari nyakakak seuri. ”
Nyakitu kadengeeun ku indungna ti warung, atuh indungna ge nyakeukeuk seuseurian , bari nyeupeung ……
Aki : “Ence , aya naon?
Bapak Hilman : ” Ah…. dasar Fajrin ! Bari nahan seuri……

Belum Ada Tanggapan to “Aki”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: