Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Para Putra KH. Sulaeman Pst. Batujajar

KH. Sulaeman (Mama Sulaeman /Mama Batujajar) ,anu ngawitan ngabangun Pst.Batujajar , anu dipikawanoh ayeuna mah Pst. Assalafiyyah Batujajar. Numutkeun catetan anjeunna dina bukuna , gaduh putra 13 urang . Kieu unggelna :

1. Dijurukeunnana Endang Muhammad ,poe Senen 29 Silihmulud 1331, meneran jeung 7 April 1913.  Milu nyusuna : a. Embi Lebe Galanggang , ngaran Empat ,garwana Mang Sukra. b.Embi Ento Cikandang ,Garwana Mang Aden Ardi. c. Bi Arnah Cicalengka, Garwana Mang Muhammad Cihampelas.

2. Dijurukeunnana Dudung Ahmad Djuwaeni poe Ahad 3 Mulud 1334 /9 Januari 1916.  Milu nyusuna Ceu Cicih,Garwana Kang Arsad urang Cigomdewah.

3. Dijurukeunnana Nyai Mariah poe Salasa 29 Rayagung 1335 . Milu nyusuna Ibu Iming, Garwana H. Maksudi Lurah Galanggang.

4.Dijurukeunnana Nyai Marjanah poe Kemis 8 Rayagung 1337. Milu nyusuna ka ibuna nyaeta : a. Mimi  , Garwama Haji Didi , anakna nyai Uhi urang Galanggang. b.Gan Ruhiah putrana Neng Eni, Garwana Gan Awung. Ari Eyangna Gan Ruhiah Juragan Camat Batujajar. c. Nyi Nafisah  putrana Bi Aoni urang Cikandang. Ari Ramana Raden Warga urang Leles.

5. Dijurujeunnana Jang Ahmad Fahrudin poe Rebo tanggal 20 Silih Mulud 1340, meneran tanggal 21 Desember 1922.

6. Dijurukeunnana Jang Hisamuddin Malem Saptu tanggal 5 Syawal 1342, meneran tanggal 15  Mei 1924.

7. Dijurukeunnana Nyai Juweriah Malem Saptu tanggal 15 bulan Rayagungtahun 1344, meneran tanggal 26 bulan Juni tahun 1926.

8. Dijurukeunnana Nyai Masanah poe Saptu tanggal 15 Mulud 1347., meneran tanggal 1 September 1928.

9. Dijurukeunnanna Siti Rahmah poe Kemis tanggal 4 Desember 1932/13 Rajab 1349.

10. Dijurukeunnana Jang Saepuddin (Atang Ruswita) malem Jun’at ,26 April 1935 / 1 Shafar 1352.

11. Dijurukeunnana Siti Jubaedah, malem Kemis tanggal 22 Agustus 1937/22 Jumadil Awwal 1354.

12. Dijurukeunnana Nyi Siti Maryam poe Senen tanggal 28 Januari 1941/29 Rayagung  1359.

13. Ahmad Sadeli.

Belum Ada Tanggapan to “Para Putra KH. Sulaeman Pst. Batujajar”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: