Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Neda Pangraksa

Ari umur bakal ngurangan
Beuki lila beuki ngolotan
Inggis sieun kajongjonan
Dosa loba teu katobatan

Duh Gusti abdi tuduhkeun
Kana jalan anu nuduhkeun
Pikeun bekel kahirupan
Ngahontal kana kabagjaan

Abdi neda pangraksa
Ti Gusti anu Maha Kawasa
Tina sagala tipu daya
Setan musuh nu utama

Belum Ada Tanggapan to “Neda Pangraksa”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: