Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Nyiar Elmu Kawajiban

Hayu Urang babarengan
Nyiar elmu kawajiban
Piken bekel kahirupan
Dunya aherat tujuan

Diajar urang awalkeun
Meungpeung aya kasempetan
Panyakit can nyampeurkeun
Nyanghareupan kasalsean

Lamun umur geus ngolotan
Kakuatan teh ngurangan
Sok embungt didipatahan
Da gengsi anu kasorang

Nyiar kumeli ka Kadungora
Meuli boeh ka Banjaran
Nyiar elmu meungpeung ngora
Mun paeh teu panasaran

Diajar ngaragaji ka Cipatik
Meuli tomat ka Cikapundung
Diajar ngaji ti leuleutik
Mun maot moal kaduhung

Belum Ada Tanggapan to “Nyiar Elmu Kawajiban”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: