Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Setan Nyangsarakeun Saeneng-eneng

Hayu batur, hayu batur
Urang sholat berjamaah
Sangkan hirup merenah
Dunya aherat tumaninah

Kade urang kajongjonan
Sholat dipopohokeun
Kahayang nafsu diturutkeun
Kahayang setan dilakonan

Kade urang kajongjonan
Ibadah teu dilakonan
Tugas hirup dipohokeun
Mgagugu parentah setan

Padahal urang moal lila
Hirup di alam dunya
Lain kahayang setan
Anu bakal ditarima

Ari setan kahayangna
Manusa balad manehna
Babarengan jeung maranehna
Jadi pangeusi naraka

Setan teh kudu dijauhan
Ulah sok dideukeutan
Sabab setan nyilakakkeun
Nyangsarakeun saeneng-eneng

Mugi Gusti nangtayungan
Abdi-abdi sadaya
Tina godaan setan
Anu dilaknat dibenduan

Belum Ada Tanggapan to “Setan Nyangsarakeun Saeneng-eneng”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: