Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Ulah Kamalinaan

Panon manusa waladri
Lamun bisa gular giler
Kucap kiceup peureum beunta
Bisa awas bisa nempo

Katempo nu jauh nu deukeut
Kana warna kana rupa
Anu leutik anu gede
Anu panjang anu pondok

Kade ulah kajongjonan
Nonton TV kalilaan
Poho kana ngapalkerun
Poho kana pelajaran

Kade iu lah kajongjonan
Nonton film kalilaan
Poho kana kasehatan
Poho kana kawajiban

TV saukur hiburan
Teu cocok keur pendidikan
Teu cocok keur p[angajaran
Komo keuir katauladan

Da gening iklan ge bobolekakan
Nembongkeun orat parawan
Siga nu teu kasalahan
Ngamadaratkeun kanu lian

Ari film teh rame
Lamun ditonton teu sare
Lamun teu ditonton mah teu rame
Henteu rugi mrnding sare

Omat ulah ngahanakeun
Kamalinaan kana tontonan
Mending ngaji jeung ngapalkeun
Da et amah kawajiban

Mugi Gusti ngaraksa
Kana panon abdi sadaya
Tina sagala kamksiatan
Amiin Ya Robbal’alamiin.

Belum Ada Tanggapan to “Ulah Kamalinaan”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: