Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Amisna Iman

Karasa amisna iman
Alloh sebagai Pangeran
Islam sebagai ageman
Muhammad sebagai idaman

Meunang kurnia ti Pangeran
Geusan dina kamaslahatan
Ngalap manfaat sorangan
Manfaat keur anu lian

Jiwa sadrah sumerah
Kana sagala aturan Alloh
Taat kana parentah Alloh
Ngajauhan larangan Alloh

Lamun mujur ngajurung sukur
Hate luntur loba tafakur
Hade tutur nincak jalur
Amanat Alloh Maha Ghofur

Lamun seug keuna kuwarerit
Barewit ku panyakit
Hate teu milu barewit
Sabar tawakal dipuhit

Hate teu milu lungse
Teu matak gering hate
Heunteu matak talangke
Parentah Alloh dipigawe

Belum Ada Tanggapan to “Amisna Iman”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: