Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Indung Anu Ngandung

Ari Indung nyekel pancen
Teu bisa disapirakeun
Lain bae mangsa ngandung
Oge ba’da brol ngalahirkeun

Saha anu sanggup hudang
Bari nyaring tengah peuting
Sabab anak hudang rungsing
Haying kiih jeungna ngising

Iwal indung nu ngurusna
Anu ngaganti popokna
Anu meresihannana
Anu bakal nyusuanna

Sanajan aya salakina
Oge sare gigireunna
Ngan nyaring sakolepatna
Teu bisa mere nyusuna

Teu cukup nepi kadinya
Aya nu leuwih pentingna
Nyaeta ngatik ngadidikna
Mangsa buray pibekeleunna

Duh, indung hatur nuhunna
Kana kasaeannana
Kana perjuangannana
Kana pengorbanannana

Mugi Gusti ngabalesna
Nampi kana ibadahna
Kalawan ganjaran pahalana
Tikel-tikel balenanna

Mugi abdi janten jalmi
Tiasa bakti ka Gusti
Bakti ka sepuh abdi
Anu parantos nyaah ka abdi

Mugi Gusti nyarengkeun abdi
Di surga sareng sepuh abdi
Aya dina ridlo Gusti
Amin ya Robbal’alamiin

Belum Ada Tanggapan to “Indung Anu Ngandung”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: