Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Astaghfirulloohal ‘Adhiim

Astaghfirulloohal ‘adhiim
Min kulli dzambin ‘adhiim
Layaghfirudzddzunuuba
Illa robbil’alamiin

Nun Gusti Pangeran abdi
Abdi neda pangampura
Tina saniskara dosa
Anu ageung anu alit

Teu aya nu ngahampura
Iwal Gusti Nu Kawasa
Anu Murbeng alam dunya
Bumi langit nu santosa

Yarobbibil mushthofa
Baligh maqo sidana
Waghfirlanaa mamadlo
Yawasi’al karoomi

Nun Gusti Pangeran abdi
Kuagungna Kangjeng Nabi
Mugi Gusti ngadugikeun
Maksud abdi nu utami

Sareng mugi ngahanpura
Gusti ka abdi sadaya
Kana lampah anu salah
Hai ALLOH NU MAHA MURAH

Duh anaking anak abi
Kahade ulah lali
Ibadah masing gumati
Ka Alloh robbul idzdzati

Hirup masing ati-ati
Inget kana purwa daksi
Unggal gawe unggal aksi
Ulah kaduhung jadi

Hade laku hade basa
Make kana tatakrama
Omat ulah sangeunahna
Teu boga rasa rumasa

Hirup gening moal lila
Bakal maot bakal teu aya
Pindah tina alam dunya
Nyicingan alam barzahna

Di barzah bakal ditanya
Ku malaikat nu nanya
Mungkar nakir bakal nanya
Amal urang waktu di dunya

Hai anaking anak ama
Hidep kudu enya-enya
Ulah nepi kaduhung jaga
Hirup taya gunana

Di aherat pasti berat
Lamun di dunya maksiat
Laku lampah teu manfaat
Jauh tina syari’at

Belum Ada Tanggapan to “Astaghfirulloohal ‘Adhiim”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: