Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Nadom Rukun Syahadat

Ari rukun syahadat

Eta aya opat rupa

Hiji netepkeun dzatna

Alloh Subhanahu wata’ala

 

Dua netepkeun kana sifatna

Gusti Alloh Ta’ala

Tilu netepkeun padamelanna

Gusti Alloh Ta’ala

 

Opat netepkeun kabeneranna

Kangjeung Rosululloh

Mugi Rahmat sareung Salam

Tetep ka anjeunna

Iklan

Belum Ada Tanggapan to “Nadom Rukun Syahadat”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: