Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Maot

 

Aya anu maot saacan lahir ka dunya

Aya anu maot pas lahir ka dunya

Singhoeng anu maot teh , teu kolot teu budak

Kabeh oge bakal nandangan maot.

Ngan, teuing iraha waktuna.

Tapi kalakuan manusa kawas moal maot.

Kalakuan sangeunahna

Teu jeung adeuh

Asa aing pang kawasana,

Asa aing pangluhurna

Asa aing pang jagona

Asa aing pangpinterna

Asa aing pang bengharna

Da gening, maot mah euweuh nu dibawa

Harta pangkat teu dibabawa

Ceuk saha anu maot bisa marentah

Cek saha anu maot bisa ngalawan

Ceuk saha an maot bisa nyarita

Nu maot teu boga tangan pangawasa

Image

 

Belum Ada Tanggapan to “Maot”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: