Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Buruh , Gajih

Saha anu kudu diburuhan?

Saha anu kudu digajih?

Anu kudu diburuhan jeung digajih 

eta anu digawe.

Saha anu digawe?

Da, ari manusa mah ,

hirup dihirupkeun

maot dimaotkeun

asalna euweuh jadi aya

asalna taranjang jadi make baju

asalna teu boga jadi boga

bisana teh dibisakeun

jadi saha anu kudu diburuhan jeung digajih tehImage

Naha pantes anu teu digawe diburuhan atawa dibere gajih?

Belum Ada Tanggapan to “Buruh , Gajih”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: