Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Tawakkal

Lamun sakirana kahadiran kuring ngaganggu kapentingan maraneh.
jeung lamun sakirana maraneh teu daek narurut kana ayat-ayat Alloh,
teu daek eling ka Alloh.
Sok atuh tembongkeun ka kami ,
ulah rarahasiahan,
sok tembongkeun
ulah susulumputan
sok kumpulkeun balad-balad maraneh keur ngaganggu kuring,
sanajan maraneh kitu lampah,
da tetep kuring mah arek tawakkal ka Alloh.

Belum Ada Tanggapan to “Tawakkal”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: