Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Pasrah Sumerah

geura leupaskeun

ulah dibabawa

lesotkeun…. coplokkeun

tina pikiran leupaskeun

pisahkeun

raga jeung jiwa

cul raga , tinggal jiwa

jiwa satekah polah ngabersihkeun raga

jiwa nepikeun maksud utama

seja masrahkeun ka Gusti Anu Kawasa

lain dunya nu dipencrong

panon batin anteng

teu kagembang

ngabayang urusan kadunyaan

pasrah sumerah ka Pangeran

patrikeun dina ati

sing gumati

dzikir ka Ilahi

 

Belum Ada Tanggapan to “Pasrah Sumerah”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: