Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

IHLAS

IHLAS TEH PAGAWEAN HATE.

ALLOH MOAL NAMPI AMAL KAJABA ANU IHLAS

ULAH NGAMAKSUD TAAT IBADAH KAJABA PIKEUN NGADEUHEUSKEUN DIRI KA ALLOH, MAMRIH RIDLO ALLOH.. ULAH NGAHAREP TAAT IBADAH MAMRIH PANGALEM TI PAPADA JALMA..KUDU MIKAREMPANG KANA RIA. RIA NGAHAPUS KANA PANGAJI PAHALANA IBADAH. RIA NGARUKSAK KANA NILAINA IBADAH.

KUDU NINGALI KANA PANINGALNA ALLOH, ANU MAHA NINGALI.

.ULAH NGADOHIRKEUN IBADAH ANJEUN KA JALMA KAYA SUPAYA JALMA NGANGGAP ANJEUN AHLI IBADAH, KAJABA SUPAYA DITURUTAN KU JALMA NU REK DIAJAR.

AYA AMAL NU TEU BISA REUREUNCEPAN, SEPERTI : NGELEK KITAB BADE NGAJI.

TEU DIANGGAP SAMPURNA HINGGA JALMA LIR IBARAT ONTA, MOAL AYA NU HAYANG KAPUJI KU ONTA.

TEU SIEUN DICACAD KU ANU NYACAD. REK DIPUJI REK DIHINA OGE IBADAHNA TEU KAHALANGAN.

 

Belum Ada Tanggapan to “IHLAS”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: