Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

SUMOLONDO, TATAGENAN KA ALLOH

ULAH BIMBANG TINA RIZQI., KUDU KUMANDEL PERCANTEN YEN ALLOH ANU NGARIZQIAN.KUDU PERCAYA KANA JANJI ALLOH.SAKUR ANU KUMARENDANG DI ALAM DUNYA ALLOH NU NGARIZQIAN.

ULAH  MIKIRAN RIZQI NEPIKA TEU AYA WAKTU KEUR IBADAH.

SAMPURNAKEUN THOLABUL ILMI JEUNG AMAL. DINA WAKTU RUMAJA ULAH MIKIRAN TEUING MASALAH RIZQI. ARI KEUR DIAJAR MAH ULAH MIKIRAN KASAB, LEUWIH HADE HUSU NYAMPURNAKEUN ELMU JEUNG AMAL. LAMUN GEUS LAKI RABI KAREK ULAH NEPIKA NINGGALKEUN KASAB.

KUDU SUMOLONDO, TATAGENAN KA ALLOH ( TAWAKAL ) ULAH TADALLUL, NGAHINAKEUN DIRI. CONTO PAGAWEAN TADALLUL NYAETA : LOBA MENTA KA MAKHLUK, NGANDELKEUN PAMERE BATUR, BARANG MAEN, BARANG PENTA KA BATUR, .

TADALLUL NUDUHKEUN KANA TEU MANDIRI, TATAGENAN KA MAKHLUK TEU DAEK USAHA.

 

Belum Ada Tanggapan to “SUMOLONDO, TATAGENAN KA ALLOH”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: