Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Ngan saukur aku-akuan

Jelema teu boga nanaon

sanajan nyawa sorangan

teu ngaboga-boga

gening dicabut nyawa mah

teu bisa nolak

 

sanajan bari susah

bari senang

bari jadi rakyat

bari jadi pejabat

bari keur kaya

bari keur sangsara

 

kabeh oge pada ngadago-dago

iraha balik

iraha rek disampeur

pasti balik

pasti disampeur

sanajan betah keneh

bakal dibalikkeun

sanajan heunteu daek

jelema mah ngan saukur

aku-akuan

jelema mah ngan saukur

aku-akuan

teu ngaboga-boga

Belum Ada Tanggapan to “Ngan saukur aku-akuan”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: