Abiazmi’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

NADOMAN BERES NGAJI

ROBBINFA’NA BIMA ‘ALAMTANA
ROBBI ‘ALIMNA ALLADZI YANFA’UNA
ROBBI FAQQIHNA WAFAQIH AHLANA
WAQOROBATI LANA FI DININA

MUGI GUSTI NGAMANFA’ATKEUN
KANA ELMU NU DIPASIHKEUN
MUGI GUSTI NGAWURUKAN
KANA ELMU PIMANFAATEUN

MUGI GUSTI MASIHAN PAHAM
KA ABDI JEUNG KA AHLINA
KABARAYA-BARAYA ABDI
DINA ELMU AGAMANA

TAWASHALNA BITA’ALIMIN
TAWASHSHALNA BITA’LIMIN
ANTARZUQONAL WASI’AH
WA ANTARZUQNAL AMANAH

ABDI TAWASUL KUPANGAOSAN
ABDI TAWASUL KU PANGWURUKAN
MUGI GUSTI NGARIZQIAN
KAJEMBARAN KAAMANAN

Belum Ada Tanggapan to “NADOMAN BERES NGAJI”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: